+31 6 51 39 90 63

+31 6 51 39 90 63

info@veenstrasolutions.nl

Over Veenstra Data Solutions

Veenstra Data Solutions is in 2020 begonnen als specialist in Business Intelligence. Vanuit onze ervaring merkten we dat de succesfactor van een project afhankelijk was van de aanwezige maatregelen binnen de organisatie om input en output van processen te borgen. Zijn handmatige taken geautomatiseerd om de kans op foute data te verlagen? Zijn processen gedigitaliseerd om werk efficiënter en minder foutgevoelig te maken?

Voor ons moet IT een middel zijn om de bedrijfsvoering te optimaliseren. Te vaak worden Business Intelligence projecten opgestart zonder zorg te dragen voor de processen en de datakwaliteit in de organisatie. Het resultaat? Een duur project zonder de gewenste oplossing. Wij geloven dat BI en automatisering hand in hand gaan. Door het efficiënter inrichten van je bedrijfsprocessen krijg je een betere kwaliteit van je data en meer analysemogelijkheden. Waarom zouden we wel zorg dragen voor het één, maar niet voor het ander?

Onze Business First aanpak legt de focus waar het zou moeten liggen: het effectief en efficiënt behalen van je organisatiedoelstellingen. Aan de hand van jouw organisatieplannen en je bedrijfsprocessen kijken wij waar we waarde kunnen toevoegen met onze oplossingen.

Wij werken niet alleen met softwareontwikkelaars, maar juist met consultants die een achtergrond hebben in de bedrijfskunde. Zij begeleiden het project om zorg te dragen dat de oplossing waarde toevoegt aan je processen. Zo ben jij er zeker van dat je investering bijdraagt aan een betere organisatie.

We bespreken graag vrijblijvend de mogelijkheden voor jouw organisatie. Vraag hieronder een gratis adviesgesprek aan.

Bespreek de mogelijkheden voor jouw organisatie.

WhatsApp

+31 6 51 39 90 63


Telefoon

+31 6 51 39 90 63


E-mail

info@veenstrasolutions.nl